Тимошенко готова померти на посту прем'єра

Четвер, 26 січня 2006, 14:29

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко могла б працювати прем'єр-міністром до кінця свого життя.

"Я могла би працювати на посаді віце-прем'єр-міністра в уряді Ющенка і прем'єр-міністра пожиттєво, якби для мене були важливими посади", - передає слова Тимошенко прес-служба БЮТ.

"Для цього було потрібно просто домовлятися з кланами. Але я не можу дозволити новим "хлопцям" робити те ж саме, що робили старі", - пояснила вона.

"Одкровенням 2005 року для мене стало те, що посади, рейтинги, позиції в виборчих списках для деяких політиків є важливішими, ніж можливість будувати Україну", - додала Тимошенко.

У той же час вона заявила, що "реальним керівником "Нашої України" є Петро Порошенко, а ядро її – це Червоненко, Мартиненко, Жванія та інші люди, які нищать президента".

"В Ющенка ж немає нічого спільного з цими людьми", - зауважила Тимошенко. Також вона додала, що "якби Адміністрація президента була мудрішою, звідти подякували б нам за те, що ми відмежовуємо президента від цих людей".

Саме з цих причин відповідальність за газові угоди з "Газпромом" БЮТ поклав на Юрія Єханурова, а не на Ющенка, зазначила Тимошенко.

На питання про її ставлення до лідера Соцпартії Олександра Мороза та його партії, лідерка БЮТ зазначила, що ставиться до цієї сили як до партнера, але має кілька запитань до неї.

Першим питанням Тимошенко було - "чому фракція СПУ, яка на словах так піклується про дітей війни, голосувала за прийняття бюджету, в якому не закладено на цю справу жодної копійки?".

Друге питання лідерка БЮТ адресувала міністру внутрішніх справ Юрію Луценку: "Після Помаранчевої революції всі представники старої влади дали свідчення одне проти одного, і цими свідченнями в міністра забиті всі шафи. Проте Кучма і його камарілья ходять по країні з виглядом переможців".

"Проти всіх них можна легко відкрити справи, бо ці матеріали опубліковані вже навіть в Інтернеті. Але складається таке враження, що він туди не заходить", - додала вона.

Також лідерка БЮТ звернулася до голови ФДМ Валентини Семенюк: "Чому за чотири місяці жодне вкрадене підприємство не було повернено в державну власність?".

Не оминула Тимошенко і Мороза: "Чому, наприклад, його фракція заблокувала голосування по цукру в 2005 році, коли я була прем'єр-міністром, тоді як за рік до того, при Кучмі, підтримала аналогічну постанову?".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування