Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибачук не потрапить на ланч Пінчука через президента

П'ятниця, 27 січня 2006, 10:04

Голова секретаріату президента Олег Рибачук не зміг відбути на форум до Давосу через хворобу президента.

Про це пише газета "Дело".

"В Олега Борисовича була зустріч із президентом, після якої він ухвалив рішення не їхати в Давос. Як ви знаєте, президент занедужав, і для того, щоб у країні усе було в порядку, Олег Борисович залишився в Києві", – пояснила прес-секретар Рибачука Світлана Заліщук.

За її словами, у Давосі глава секретаріату планував відвідати бізнес-ланч Віктора Пінчука, а також провести низку зустрічей із представниками фінансових кіл.

Видання відзначає, що ланч Пінчука, присвячений інвестиційному клімату в Україні, має відбутися в п'ятницю.

Очікується, що серед його учасників буде міністр економіки Арсеній Яценюк, пише "Дело".

Водночас німецький політолог Александр Рар зазначає, що інтерес до України на цьогорічному Всесвітньому економічному форумі в Давосі помітно послабився у порівнянні з минулим роком.

За його словами, українська делегація не дуже широко представлена цього року в Давосі. Заплановано, практично, лише один важливий захід, безпосередньо пов'язаний з Україною, на якому йтиметься про енергетичні питання, газовий конфлікт між Україною та Росією та про його наслідки для Європейського союзу.

"Тим не менше я гадаю, що ця тема не похована, просто розвинулися інші пріоритети", - сказав Рар, повідомляє Німецька хвиля.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування