У Януковича радіють, що його хочуть зняти з виборів

П'ятниця, 27 січня 2006, 14:45

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що його політична сила не буде ухвалювати рішення про створення коаліції з іншими партіями до виборів.

Про це сказав Янукович у п'ятницю, посилаючись на рішення політради партії, повідомляє прес-служба "регіонів".

"У ході кампанії ми побачимо, як себе покажуть різні політичні сили. Виходячи з цього, після виборів можна буде ухвалювати рішення про створення коаліції. У будь-якому разі ми не будемо торгувати посадами", - сказав він.

Водночас керівник виборчої кампанії Партії регіонів Євген Кушнарьов вважає, що намагання опонентів зняти Януковича з виборчих перегонів лише підніме рейтинг цієї політичної сили.

"Це переляк, який межує з агонією. Чим вищим є рейтинг партії, тим більше "цей переляк". Усі ці дії нам на користь", - сказав Кушнарьов на прес-конференції у Києві, повідомляє УНІАН.

За його словами, це "безкоштовна реклама". На думку Кушнарьова, це "примітивні напади", і "тут все настільки зрозуміло".

Як зазначив Кушнарьов, Янукович продовжує передвиборчі поїздки Україною, а намагання зняти його з виборчих перегонів - "це не аргумент у виборчій кампанії".

За його словами, лідер Партії регіонів обов’язково побуває і в західних областях України, де представить програму партії.

Як відомо, раніше міністр внутрішніх справ Юрій Луценко заявив, що Генпрокуратура може оскаржити у Верховному Суді рішення про скасування судимостей Януковича, що може позбавити його права балотуватися в парламент.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування