Депутатами хоче стати банда громадян, яких шукає Інтерпол

П'ятниця, 27 січня 2006, 16:05

Начальник Національного центрального бюро Інтерполу Кирило Куликов заявляє, що у виборчих списках партій є "ціла банда громадян, які знаходяться в міжнародному розшуку".

Про це Куликов повідомив в інтерв'ю "Газете по-киевски", опублікованому в п’ятницю, повідомляє УНІАН.

Зокрема, він повідомив, що ЦВК передала Інтерполу на перевірку партійні списки, "щоб депутатами не змогли стати громадяни інших держав, а також ті, хто повідомив про себе помилкові дані".

"Виявилося, що з партійних списків можна зібрати цілу банду громадян, які знаходяться в міжнародному розшуку!" - зазначив він.

"Як у них узяли заяви? Адже ті, хто брав від них заяву, - вони ж співучасники, займаються приховуванням злочинців! Особливо список Вітренко - там зірочки ніде ставити!" – заявив він.

"Сало, Варцаба, Боделана намагалися включити, але він відмовився... Павло Іванович (Лазаренко) ось хоче у Верховну Раду. Заяви майже від усіх "колишніх" були, окрім Пукача! (екс-генерала міліції, який розшукується за підозрою в убивстві журналіста Георгія Гонгадзе)", - сказав Куликов.

"А ще в нас прагнуть стати депутатами кілька громадян США і взагалі екзотичних країн - Кабо-Верде, наприклад...", - зазначив голова українського Інтерполу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування