Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СУДИМОСТІ ЯНУКОВИЧА ЗНОВУ МОЖУТЬ СТАТИ ПРАВДОЮ

П'ятниця, 27 січня 2006, 16:52

Експертиза документів про зняття судимостей з екс-прем'єра, лідера Партії регіонів Віктора Януковича підтвердила факт їх фальсифікації.

Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

"Проведена експертиза документів про зняття судимостей з Януковича. Експертиза підтвердила, що документи про зняття судимостей фальсифіковані", - сказало джерело.

Він не повідомив, коли результати експертизи будуть передані в Центральну виборчу комісію.

Відповідно до закону про вибори народних депутатів, кандидат не може брати участь у виборах, якщо в нього є судимість або вона не знята і не погашена у встановленому порядку.

Таким чином, реєстрація Януковича кандидатом у депутати може бути анульована Центвиборчкомом.

Однак представник Партії регіонів у ЦВК з правом дорадчого голосу Олена Лукаш виключає будь-яку можливість зняття Януковича з передвиборних перегонів.

"Я виключаю будь-яку таку можливість, у тому числі й шляхом відміни його реєстрації як кандидата в народні депутати. Абсолютно виключаю із стовідсотковою впевненістю", - сказала вона.

Лукаш послалась на публікацію газети "Сегодня" про прес-конференцію прокурора Донецької області Олексія Баганця, який повідомив, що така справа порушувалася, проте була закрита через відсутність документів і інформації, що підтверджують факт підробки документів.

Улітку минулого року прес-служба Генпрокуратури повідомляла, що прокуратура Донецької області установила, що протягом 2002-2004 років невстановлені посадові особи Апеляційного суду області підробили 2 постанови президії Донецького облсуду від 27.12.1978 про нібито скасування двох вироків щодо Януковича.

Мова йде про вироки народного суду Єнакієвого від 15.12.1967 року за ст. 141 ч. 2 Кримінальному кодексу УРСР із закриттям провадження по кримінальній справі і від 18.07.1970 року за ст. 102 КК УРСР із закриттям провадження по кримінальній справі.

"Інтерфакс-Україна", УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування