Медведчук пообіцяв ющенківцям тільки сни

П'ятниця, 27 січня 2006, 16:52

Один з лідерів блоку "Не Так!" Віктор Медведчук заявляє, що його політична сила не буде підписувати ініційований президентом Ющенком меморандум про чесні вибори.

"Цей документ (меморандум) фактично закликає до дотримання Конституції і законів, що президент і так зобов'язаний гарантувати", - заявив Медведчук у п'ятницю в Дніпропетровську, передає прес-служба СДПУ(о).

Він також заявив, що "команда Ющенка намагається представити ситуацію так, начебто тільки вони можуть перемогти на виборах".

"Заява "помаранчевих" лідерів про можливості нового Майдану у випадку їхньої поразки на виборах, нападки на парламент і заклики до його розпуску говорять про те, що "ющенківці" готують до реалізації радикальний сценарій", - вважає він.

"Але перемога "жовтогарячим" може тільки снитися", - заявив Медведчук і додав, що не допустить продовження тиску на судові і правоохоронні органи.

"Ми не допустимо продовження "жовтогарячого безпрєдєла", - сказав він.

Медведчук також заявив, що в майбутньому парламенті фракція блоку "ніколи не піде на якісь угоди з "помаранчевими", будь то соціалісти, БЮТ, "Наша Україна" або хтось інший з численних "авторів" нинішнього "економічного дива".

За його словами, у країні досить "розумних і відповідальних політичних сил", які "здатні в результаті виборів прийти в парламент і створити коаліцію без "помаранчевих".

"Саме це є головною умовою виходу країни з кризи. Це і стало головною метою "Опозиційного блоку Не Так!" - сказав Медведчук.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування