Кличко задіє "лаву запасних"

П'ятниця, 27 січня 2006, 18:02

Лідер блоку "Пора-ПРП" Віталій Кличко у випадку перемоги на виборах міського голови Києва має намір серйозно реформувати управлінський склад.

"У найближчі два тижні я буду готовий представити тих людей, що відповідають за кожен напрямок... тих, які у випадку мого обрання будуть відповідати перед киянами і також нести відповідальність перед мером", - заявив Кличко.

При цьому він не виключив, що деякі чиновники в міськадміністрації залишаться на своїх місцях.

"Ті чиновники, що виконують свої обов'язки, що не замічені в корупції, що готові працювати за новими правилами, будуть і далі виконувати (свої обов'язки)", - зазначив Кличко.

"А ті чиновники, що не можуть грати за правилами, що будуть задекларовані, будуть замінені", - додав він.

На питання, яким чином у випадку його обрання київським мером будуть вирішуватися проблеми житлово-експлуатаційного господарства, Кличко відповів, що існують два напрямки.

На його думку, це реорганізація роботи з ЖЕКами, і альтернативні, комерційні пропозиції, що стосуються передачі повноважень ЖЕКів конкуруючим фірмам, що відповідають за обслуговування громадян.

"Якщо ми зможемо дати можливість фірмам, структурам виконувати ті функції, що виконують ЖЕКи, я упевнений, що ця проблема вирішиться", - вважає Кличко.

Також він зазначив, що прозорість прийняття рішень може вирішити проблему корупції.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування