Рибачук поховав надії Тимошенко, а заступник Медведчука викрив фальсифікації часів Кучми

П'ятниця, 27 січня 2006, 22:49

Рибачук поховав шанси Тимошенко, а заступник Медведчука викрив фальсифікації часів Кучми

Голова секретаріату президента Олег Рибачук заявляє, що після виборів ні Юлія Тимошенко, ні Віктор Янукович не будуть прем’єр-міністром.

"Запам'ятайте останню фразу: на наступних виборах ні Тимошенко, ні Янукович не будуть прем’єром. Ви побачите перемогу демократичних сил і буде більшість, яка буде конструктивно працювати", - сказав Рибачук в ефірі ICTV.

Рибачук визнав, що за рік президентства Ющенка не все було ідеально: "Ми визнаємо свої помилки, і я не говорю що все добре".

Водночас, за словами Рибачука, "змінилася мораль на Банковій – ми маємо президента, який не боїться виходити до людей".

Під час ефіру також виступив колишній заступник глави адміністрації президента Кучми Павло Гайдуцький, який визнав, що зростання ВВП у 2004 році статистика фіксувала за рахунок фіктивного експорту.

За словами Гайдуцького, падіння ВВП в перший рік президентства Ющенка пояснюється зниженням трьох-чотирьох показників.

На питання учасника дискусії Леоніда Кравчука, "чи дійсно ви вважаєте, що народ живе краще?", Гайдуцький відповів: "Звичайно, краще!".

Під час передачі інший її учасник Віталій Кличко сказав, що провладний табір намагався його підкупити під час президентських виборів.

"Мені часто ставлять запитання, скільки мені заплатив Ющенко, щоб я стояв на Майдані. Так я хочу сказати, що мені пропонували гроші з іншого табору, але я не взяв!", - відповів Кличко на питання Тараса Чорновола, чи поділяє він відповідальність з помаранчевою владою.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування