Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не допустить розпуску і займеться молоком

Субота, 28 січня 2006, 11:46

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко абсолютно впевнена, що новий парламент не буде розпущено.

Таке переконання вона висловила у п'ятницю в Полтаві, передає УНІАН.

За словами Тимошенко, розмови останніх днів про те, що в разі не створення коаліції в новообраній навесні Верховній Раді, парламент буде розпущено вже восени і Україну чекають нові вибори, є нереальними.

"Я абсолютно впевнено говорю вам, що новий парламент, який буде обраний, ніхто розпускати не буде. Коаліція буде створена природно", - заявила лідер БЮТ.

"Мені дуже хотілось би, щоб БЮТ отримав більшість і тоді не потрібно буде ніде і ні в яких кулуарах домовлятися, що, кому і як залишати, щоб мати право будувати Україну", - сказала Тимошенко.

Водночас, продовжила вона, "якщо нашої політичної сили не вистачить, ми будемо створювати коаліцію на підтримку президента. Я думаю, ми залучимо всіх, хто був у помаранчевій команді, за виключенням тих, хто тоді затесався під наші прапори і за виключенням Януковича".

Тимошенко також повідомила, що після канікул в перший день роботи парламенту фракція БЮТ ініціюватиме прийняття рішення, яке захистить виробників молока.

Про це вона сказала, відповідаючи на запитання мешканців Полтавщини стосовно введеною російською владою заборони на ввезення української молокопродукції.

"Я вже знаю, що ціна на молоко знизилася до 60 копійок. І це значить, що знову розвертається тіньова незрозуміла модель. І я планую буквально в перший день роботи парламенту, а він розпочинає працювати з початку лютого, підняти це питання в парламенті і прийняти відповідний документ парламентом, який захищає виробників молока і який не дасть можливості купувати молоко дешевше, ніж воду", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...