"Наша Україна" звільняє тоталітарного губернатора

Субота, 28 січня 2006, 14:11

Рівненський обласний осередок партії "Наша Україна" звернувся до президента Віктора Ющенка з проханням звільнити з посади губернатора області Василя Червонія.

Це міститься в резолюції міжпартійної конференції блоку "Наша Україна", що пройшла у суботу, повідомляє прес-служба партії.

У конференції взяли участь заступник Керівника Виборчої кампанії "Нашої України" Миколи Катеринчука, Керівник юридичного департаменту штабу Роман Зварич, п’ятий номер в списку Виборчого Блоку “Наша Україна” Ольга Герасим'юк, а також члени Ради партії Ігор Жданов та Анатолій Луценко.

Конференція проходила в приміщенні Рівненського лялькового театру, біля якого партійці "Нашої України" влаштували пікет з вимогою відставки губернатора Василя Червонія.

Катеринчук у своєму виступі зауважив: "Нинішній рівненський губернатор, прикриваючись Ющенком, прикриваючись словом демократія, чинить абсолютно антидемократичні речі, в області відбуваються ледь не тоталітарні процеси. І все це під прикриттям ідеалів помаранчевої революції".

"В зв’язку з цим Василь Червоній стає поза колом тих людей, яких ми маємо поважати і з якими ми маємо співпрацювати", - додав він.

"Не існує демократії Червонія, існує людина, яка прийшла виконувати свої вузькі політичні завдання і використовує антидемократичні методи керування", - підкреслив Катеринчук.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування