Давидович випадково відправив Януковича до Луценка

Субота, 28 січня 2006, 15:45

Перевірка в Міністерстві внутрішніх справ списків кандидатів у народні депутати України на наявність судимості проводиться під час кожної виборчої кампанії.

Про це повідомив голова ЦВК Ярослав Давидович у суботу в телепередачі "Вчимося обирати" на каналі "УТ-1".

"Центральна виборча комісія щоразу після реєстрації списків кандидатів передає їх у МВС для перевірки на відповідність вимогам закону і наявність судимості", - сказав Давидович.

Реклама:

За його словами, оприлюднення інформації про передачу списків кандидатів для перевірки в МВС випадково збіглося за часом з інформацією, що з'явилася про одного з лідерів партій.

"Ми до цього абсолютно не причетні. Ця процедура проводиться під час кожної виборчої кампанії, і я прошу не переводити стрілки на ЦВК", - наголосив він.

Як повідомлялося, ЦВК направила в МВС списки кандидатів у народні депутати від 45 політичних сил для перевірки їх можливої судимості.

ВІДЕО ДНЯ

Про це стало відомо 24 січня, коли керівник юридичного департаменту виборчого блоку "Наша Україна" Роман Зварич заявив про відновлення провадження у кримінальній справі про підробку документів, якими були зняті судимості з Віктора Януковича.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування