Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Баранівський пішов в опозицію. Його захищали свині

Неділя, 29 січня 2006, 12:51

Міністр аграрної політики Олександр Баранівський заявляє, що знаходиться в опозиції до уряду.

Про це він сказав у суботу ввечері на прес-конференції в Житомирі, передає УНІАН.

За його словами, як міністр АПК він знаходиться в опозиції до діючого уряду, оскільки "відстоювати інтереси сільськогосподарської галузі можливо лише коли стоїш на смерть, борешся, сваришся".

Аби відстояти інтереси сільськогосподарських виробників, Баранівському, за його словами, довелося "привозити цукровий буряк і висипати під Кабмін". Він також сказав, що селяни "свиней виводили з поросятами під Кабмін на підтримку Баранівського".

За словами глави Мінагрополітики, він себе почуває впевнено і вважає, що кращого за нього міністра АПК ще не було.

Він стверджує, що сільськогосподарська галузь сьогодні є керованою, міністерство не допустило зменшення виробництва сільськогосподарської продукції, стабілізовано ситуацію у тваринництві, освоюються нові технології.

За його словами, в Україні сьогодні широко впроваджується виробництво ріпаку, для чого проектується два заводи з виробництва біодизеля - у Сумській та Житомирській областях.

Також повністю реформовано сільськогосподарську освіту - було 113 технікумів, 22 університети і академії, які випускали сільськогосподарських працівників з вищою освітою, а сьогодні вже створено 15 університетських центрів, сказав міністр.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування