Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що Ющенка захопили клани Кучми

Неділя, 29 січня 2006, 20:27

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Ющенко став залежним від кланів, які "управляли Україною 14 років".

"Президент, коли прийшов до влади, отримав владу, він мав надзвичайні повноваження. І він не впорався з кланами, які управляли Україною 14 років", - сказала вона у неділю в ефірі каналу НТН.

"Завдяки людям, які опинилися в його команді, він став залежним, він став маніпульованим тими людьми, які 14 років ганьбили Україну, і зараз продовжують те саме робити. Нічого не змінилося", - підкреслила вона.

Тимошенко додала, що "якщо не станеться так, що президент вирішить питання клановості в Україні, у нас є ще одна спроба – це парламентські вибори, які б вирішили це питання".

"Я вірю в те, що є повна дезорієнтація і повна дезінформація президента. Якщо б я в це не вірила, то мені б дуже важко було сьогодні взагалі ставитись до діяльності президента", - зазначила Тимошенко.

"Я дуже добре знаю, працюючи ще прем’єр-міністром, як підбиралися президенту матеріалу, як вони заносилися, як президент ізолювався від зустрічей. Саме тому я хочу вірити, що він просто не має змоги в повному обсязі оцінити те, що відбувається", - сказала вона.

Говорячи про розкол "помаранчевої команди" лідер БЮТ висловила думку, що "це не погано".

"Тому що помаранчева команда прийшла різною, іншою, і на цих виборах парламентських президент не балотується. А балотується команда "Нашої України", політику, тактику, стратегію якої формують сьогодні далеко не Єхануров, не Руслана", - сказала вона.

Тимошенко додала, що політику "Нашої України" формуються Роман Безсмертний, Петро Порошенко, Олександр Третьяков, Микола Мартиненко та Давид Жванія, які "сповідують абсолютно інші стандарти".

"І те, що ми розійшлися – у людей залишиться вибір", - зазначила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування