Тимошенко викрила змову Ющенка і Єханурова з Кучмою

Неділя, 29 січня 2006, 21:11

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко переконана, що президент Віктор Ющенко надав екс-президенту Леоніду Кучмі гарантії безпеки.

"Абсолютно точно", - сказала вона у неділю в ефірі каналу НТН на питання, чи домовилися Ющенко з Кучмою.

"Абсолютно поза думкою суспільства, і поза спиною суспільства просто домовилися про те, що всі живуть мирно", - переконана вона.

За словами Тимошенко, про це свідчить підписання меморандуму про співробітництво між Ющенком і Віктором Януковичем, а також голосування зятя Кучми Віктора Пінчука за призначення Юрія Єханурова прем’єр-міністром.

"Єхануров сьогодні повернув практично своїми документами тисячі гектарів землі в Борисполі, які були подаровані Кучмою, Пінчуку. Повернув абсолютно в родину Кучми", - заявила Тимошенко.

"Сьогодні припинені навіть рішення Верховного Суду щодо повернення в державну власність стратегічних об’єктів, які були передані Зінчуку під час правління Кучми, все це сьогодні відкладено в сторону", - переконана вона.

За словами Тимошенко, "і Єхануров, і оточення президента, всі помирилися з Кучмою, з його командою, і зробили таке щасливе загальне життя".

"Незважаючи на те, що я скасувала постанову про його (Кучми) державне забезпечення, він сьогодні продовжує жити на державній дачі, його обслуговує сонм слуг, які обслуговуються з держбюджету, його охороняє тьма охоронців, які також утримуються за рахунок бюджету", - сказала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування