Тимошенко порівняла себе з Ісусом Христом

Неділя, 29 січня 2006, 21:24

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко стверджує, що Олександр Волков не зміг потрапити до лав її політичної сили, тому що "повстала партія".

Коментуючи в ефірі каналу НТН висловлювання Волкова, що вона є "професійною кидалою", Тимошенко зазначила: "Дійсно, наша політична команда не завжди сприймає людей за певними ознаками".

"Не всі, хто хотів потрапити до нас у списки, зміг потрапити, в тому числі і Олександр Волков, тому що повстала партія. Тому що люди висловилися проти", - сказала Тимошенко.

"І коли людина внаслідок того, що не сприймається його кандидатура, кидається образами, це не дає честі жодному політику", - зазначила лідер БЮТ.

Відповідаючи на питання глядача, що в її списку роблять "фінансисти Кучми" Олександр Абдулін та Василь Хмельницький, Тимошенко зазначила, що "ці люди ніколи в житті не були фінансистами Кучми".

"Ті люди, які прийшли до нашої команди, або будуть сповідувати ті принципи й позиції, які сповідує наш блок, або вони не будуть в цій команді", - сказала Тимошенко.

Водночас вона зазначила, що "навіть у Ісуса Христа серед апостолів було 10% тих, хто його зрадив". "Тому я не виключаю, що і нашу команду можуть зрадити", - додала лідер БЮТ.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування