Бабка Параска називає Януковича сволотою і погрожує вбити

Понеділок, 30 січня 2006, 09:20

Блок "Наша Україна" відмовився взяти у свої партійні списки на місцеві вибори героїню помаранчевої революції Параску Королюк, яка мешкає в одному із сіл Тернопільської області.

"Шкода, що коли я їм була потрібна, то вони мене запрошували і виступити, і поїздити по Україні, а як у депутати покликати, то їх уже не чутно", - поскаржилася баба Параска газеті "Сегодня".

"Але я відразу кажу, що я — за Віктора Андрійовича, і хочу, щоб його партія "Наша Україна" перемогла на виборах. Він не винен у тому, що мене не запросили, це все начальство...", - додала вона.

Баба Параска ще раз висловила надію, що Ющенко "з Юлею все-таки об'єднаються, щоб перемогти Януковича".

"От кажуть, що у Віктора Андрійовича за рік нічого не вийшло з Україною зробити. Так це ж ці сволоти — Кучма з Януковичем — її у прірву загнали, усі покрали — комбайни, трактори... А ми з Віктором Андрійовичем її звідти цілий рік уже витягаємо, нам просто часу поки не вистачило. А я б цих сволот своїми руками б повбивала", - сказала Параска.

"Я хочу, щоб він (Ющенко) президентом був не 10, а 100 років — така він світла людина", - додала вона.

"Сегодня" також пише, що за словами баби Параски влада так і не виконала свою обіцянку — провести в її село газ і дорогу. "Поки тільки телефон поставили", - відзначає газета.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування