У Київраду йдуть міністр, глава фонду і президент

Понеділок, 30 січня 2006, 09:48

Виборчий список у Київську міськраду від блоку "Наша Україна" очолить президент Університету "Києво-Могилянська Академія" В'ячеслав Брюховецький.

Таке рішення було прийнято на міжпартійній конференції столичних організацій партії "Наша Україна" і НРУ, пише газета "Дело".

На другій позиції списку затверджено голову правління АТ "Холдингова компанія "Київмісьбуд" Володимир Поляченко.

Зі списком також визначилися організації партії "Європейська столиця" і Партії промисловців і підприємців, які створили окремий передвиборний блок "Київ-Європейська столиця" на міжпартійній конференції.

Список очолив лідер міської організації ПППУ, заступник голови Київ міськдержадміністрації Микола Георгіївський. За ним пішов депутат Київради, голова спостережної ради компанії "21 вік" Лев Парцхаладзе.

Також у п'ятірку потрапили заступник головного архітектора Андрій Миргородський, акторка Ольга Сумська і директор заводу "Арсенал" Ігор Волощук.

Від партії СПУ список до Київради очолила лідер київського відділення партії, глава Фонду держмайна Валентина Семенюк, під другим номером – міністр внутрішніх справ Юрій Луценко (він також балотується в Ровенську облраду).

У п'ятірку також увійшли глава спостережної ради компанії "Арма" Сергій Зимін і депутат Михайло Степанов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування