Єхануров придумав умову для угод з "Газпромом"

Понеділок, 30 січня 2006, 10:25

Угода про створення газового спільного підприємства може бути підписана лише після проведення корпорацією "РосУкрЕнерго" своєї презентації.

Про це сказав прем'єр Юрій Єхануров в понеділок.

"Відбулась презентація – після того вже починаються швидкі дії", - сказав він. "Завтра чекайте повідомлень", - додав Єхануров.

Раніше прес-служба НАК "Нафтогаз Україна" спростувала інформацію про підписання угоди про створення спільного підприємства між "Нафтогазом" та РосУкрЕнерго.

"Станом на 10 годину 30 січня 2006 року НАК "Нафтогаз України" продовжує переговори з компанією “РосУкрЕнерго” з метою укладення угод про створення спільного підприємства для реалізації природного газу на території України", - сказано в повідомленні.

Як зазначає прес-служба, про дату та місце підписання офіційних документів щодо створення СП та презентації РосУкрЕнерго буде повідомлено додатково.

Водночас прес-служба "Газпрому" також спростувала інформацію про підписання угоди про СП.

Як повідомили Агентству газової інформації у прес-службі "Газпрому", "на даний час угода про створення спільного підприємства між НАК "Нафтогаз України" і RosUkrEnergo не підписана".

"Робота з підготовки всіх необхідних для підписання документів триває", - додали в "Газпромі".

Як відомо, раніше лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляла, що угода про створення СП вже була підписана в ніч на 28 січня.

Українська правда, "Інтерфакс-Україна". УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування