Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах зіштовхнув Кличка із крісла

Понеділок, 30 січня 2006, 11:47

На посаді почесного президента Федерації боксу України Віталія Кличка змінив секретар Ради нацбезпеки та оборони Анатолій Кінах.

Таке рішення ухвалила звітно-виборча конференція ФБУ, повідомляє Ліга.

За словами прес-служби ФБУ, Кличко, знаходячись у президії, через півгодини залишив збори.

При цьому він заявив, що пригнічений атмосферою, коли окремі делегати і ті, що увірвалися до зали силоміць, дозволили собі некоректну поведінку, у такий спосіб порушивши регламент і перейшовши до з'ясування стосунків.

Після уходу Кличка конференція продовжила роботу. З 60 зареєстрованих делегатів у залі залишилося 44, що давало всі підстави для прийняття рішень, зазначає Ліга.

Делегати підтримали кандидатуру Кінаха на посаду почесного президента ФБУ, а також одноголосно переобрали президентом федерації боксера Володимира Рябіку.

Крім того, учасники конференції затвердили "текст звернення до усіх, хто не байдужий до українського боксу". Звернення містило заклик усіляко підтримувати цей вид спорту, розвивати його і прагнути до діалогу, а не до чвар.

У той же час за інформацією сайту Чемпіон, самого Кінаха на засіданні не було, а разом із Кличком із зали пішло близько сорока делегатів.

У понеділок відбулася зустріч міністра молоді і спорту Юрія Павленка з представниками Кличка, на якій було прийнято рішення про анулювання результатів конференції від 28 січня.

Також було прийняте рішення про створення робочої групи в складі Національного Олімпійського комітету, Міністерства молоді і спорту та Мін'юсту.

У той же час передбачається проведення позачергової конференції ФБУ, на якій мають намір провести легітимне переобрання керівництва федерації.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...