Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз зібрався будувати Європу

Понеділок, 30 січня 2006, 18:11

Лідер Соцпартії Олександр Мороз сподівається, що після парламентських виборів СПУ сконцентрує навколо себе більшість, і країни, де при владі знаходяться соціалісти, будуть прихильніше відноситись до України.

Про це Мороз сказав журналістам у понеділок в Афінах, де проходить засідання Ради Соцінтерну, передає "Інтерфакс-Україна" з посиланням на прес-службу партії.

"У європейських країнах соціал-демократи могутньо приходять до влади - їх підтримують люди", - сказав він.

"І якщо українські громадяни хочуть жити так, як у Європі, вони мають довіряти тим політичним силам, що відстоюють у себе принципи побудови європейського рівня суспільних відносин", - сказав Мороз.

"Я думаю, що нинішні вибори будуть визначеним "Рубіконом" через який перейде наше суспільство. А в перспективі, через 5 років, ми будемо мати можливість боротися в цілому за повний вплив на розвиток внутрішньої і зовнішньої політики в Україні", - додав він.

Разом з тим Мороз підкреслив, що такі зміни відбуватимуться не одразу.

"Тому сьогодні потрібно доводити на практиці гасло "Побудуємо Європу в Україні!" - спиратися на конкретні результати й у системі держбудівництва, і в політику зайнятості населення, захисту людей, їхніх прав і свобод - те, що сьогодні бачать люди в європейських країнах", - сказав він.

Мороз також відзначив, що представники соціал-демократичних, соціалістичних і робітників партій усього світу, які беруть участь 30-31 січня в засіданні Ради Соцінтерну в Афінах, відзначають позитивну роль Соцпартії України в розвитку демократії в країні і говорять про необхідність підтримки СПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...