Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Послідовників Медведчука стає все більше

Понеділок, 30 січня 2006, 18:33

Центральна виборча комісія зареєструвала 92 ініціативні групи по проведенню референдуму про вступ України в НАТО і Єдиний економічний простір.

Три ініціативні групи по проведенню референдуму зареєстровані на засіданні ЦВК у понеділок, повідомив голова ЦВК Ярослав Давидович.

У той же час, члени ЦВК прийняли рішення відмовити в реєстрації вісьмом ініціативним групам по проведенню всеукраїнського референдуму щодо питання недоторканності депутатів Верховної Ради, президента і суддів.

Що стосується виборів у парламент, то Давидович повідомив, що представники 18 партій відкликали своїх представників з окружних комісій.

Так "Трудова Україна" відкликала представників семи окружних комісій, Блок Бориса Олійника і Михайла Сироти - представників із трьох окружних комісій, блок Наталі Вітренко - одного, "Відродження" - одного, Партія зелених - одного, КПУ – одного.

Що стосується проведення дебатів політичних сил, то Давидович підкреслив, що теледебати не передбачені Законом України "Про вибори народних депутатів".

У той же час відзначив, що ЦВК має практику проведення теледебатів, наприклад, вони були проведені на президентських виборах, і тому такі питання потрібно вирішувати комісійно.

Причиною цього, за словами глави ЦВК, є те, що існує багато питань і по фінансуванню, і по згоді всіх політичних сил взяти участь у теледебатах і т.д.

"Є багато питань, щоб створити рівні умови для проведення теледебатів", - відзначив Давидович.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування