Наступного мера Києва Омельченко визначатиме з Литвином

Понеділок, 30 січня 2006, 18:39

Київський міський голова Олександр Омельченко вважає, що в майбутньому його на посаді може замінити голова Печерської райдержадміністрації Печерського району Києва Анатолій Коваленко.

Проте Омельченко зазначив, що ще хоче попрацювати, передає УНІАН.

Омельченко дав високу оцінку моральним і професійним якостям Коваленка.

За словами Омельченка, в нього є ще багато незавершених справ, тому, за його словами, якщо він піде з посади, не завершивши ці справи, опозиція буде його критикувати.

"Так, я хочу залишитись ще міським головою, тому не докоряйте мені. Мені можна докоряти в одному – це мій вік", - сказав він, нагадавши, що йому вже 68 років.

"За вік поважають в сім’ї, суспільстві, але анкети потрібно заповнювати і писати там – старий, молодий. Я не старий і не молодий, а ще середній", - сказав Омельченко, додавши, що прийде час і він разом із присутніми цивілізовано підготує заміну.

"Я думаю, що в цьому залі заміна є", - сказав Омельченко, показуючи на Коваленка.

У свою чергу голова Верховної Ради України, лідер Народної партії Володимир Литвин зауважив, що прийде час і вони разом зберуться і вирішать, кого висуватимуть на вибори міського голови в 2011 році.

Як повідомлялося, в понеділок Народний блок Литвина та Омельченко підписали угоду про підтримку його на виборах міського голови.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування