"Наша Україна" думає, що Тимошенко їх копіює

Понеділок, 30 січня 2006, 20:05

У Центральному штабі блоку "Наша Україна" не знають про вилучення антибютівських листівок у їхньому районному штабі.

Як повідомила керівник інформдепартаменту штабу "Нашої України" Тетяна Мокріді, вона довідалася про це тільки з заяви керівника Львівського штабу БЮТ Степана Курпіля.

За словами Мокріді, мова, швидше за все, йде про листівку, де зображений лідер блоку "Не так!" Леонід Кравчук, лідер БЮТ Юлія Тимошенко, лідер Партії регіонів Віктор Янукович, спікер Володимир Литвин і лідер КПУ Петро Симоненко з підписом "Вони зрадили український народ".

"Там дійсно надруковане звернення нашої фракції, однак ні про яке замовлення листівки і її публікації з боку штабу "Нашої України" і мови бути не може. Хоча, як не дивно, ми згодні з тим, про що там говориться. Хоч і не маємо до цього стосунку", - відзначила Мокріді.

Мокріді також висловила думку, що "інформаційна стратегія БЮТ на цих виборах – це повне копіювання президентської кампанії 2004 року".

"Але вони шукають зло там, де його немає. Замість того, щоб грати, краще б вони стали нашими союзниками", - додала керівник інформдепартаменту штабу "Нашої України".

Як відомо, раніше з'явилося повідомлення, що співробітники міліції Сокальського району Львівської області вилучили в районному штабі "Нашої України" 800 листівок, спрямованих на дискредитацію політичних опонентів блоку.

Як повідомив журналістам керівник виборчого штабу БЮТ у Львівській області Степан Курпіль, БЮТ звернулася зі скаргами з цього приводу в міліцію, прокуратуру і територіальну виборчу комісію.

Він відзначив, що раніше кілька сотень таких листівок міліція вилучила в жителя області, що зізнався, що одержав їх у штабі "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування