"Наша Україна" підозрює Януковича в нових фальсифікаціях

Вівторок, 31 січня 2006, 09:52

Блок "Наша Україна" підозрює, що Партія регіонів має намір застосувати адмінресурс у східних регіонах під час виборів.

Про це йдеться в заяві блоку, розміщеній на його сайті.

На думку "нашоукраїнців", про це свідчить відмова Партії регіонів та її лідера Віктора Янукович підписати меморандум про чесні вибори, запропонований президентом України.

"Нам відомі факти неправильного написання прізвищ, включення мертвих душ, "двійників" у списки виборців саме у цих областях України. "Наша Україна" разом з іншими демократичними політичними силами проводить наполегливу роботу перевірки цих списків – виявлено, що чисельність виборців порівняно з президентськими виборами 2004 років зменшилася на майже 1,5 млн. громадян", - говориться в заяві.

"Наша Україна" нагадує, що озвучила свою позицію щодо відновлення помаранчевої команди і закріпила її проектом угоди про помаранчеву коаліцію.

"Наша Україна" висловлює переконання, що Юлія Тимошенко може повернутися до помаранчевої команди, а "відтак – сконцентрує свої зусилля не на дрібних укусах "Нашої України", не на підвищенні рейтингу Партії регіонів та спільному голосуванні з нею у Верховній Раді, а на консолідації у боротьбі з силами реваншу".

"Парламентські вибори 2006 року увійшли в активну фазу – час визначення чіткої позиції. Ми за чесність в політиці і за чесні правила гри. Ми проти бруду, політичного загравання і шантажу", - говориться в заяві "Нашої України".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News