Янукович скаржиться на залякування, а Тимошенко спалили намет

П'ятниця, 10 лютого 2006, 11:41

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що при підготовці до виборів представники місцевої влади застосовують адміністративний ресурс і тиснуть на громадян.

"Ми знаємо, що на місцях йде тиск на голів і членів виборчих комісій, аж до погроз звільнення з роботи за те, що вони виконують свій громадський обов'язок", - сказав Янукович в ефірі Дніпропетровського місцевого телеканалу, повідомляє його прес-служба.

Новини ТаблоID

За його словами, голови деяких держадміністрацій разом із профільними міністрами "вже починають працювати з навчальними закладами, установами охорони здоров'я, залякувати їхніх керівників, не соромлячись і не приховуючи того, що вони ставлять перед ними певні задачі".

"Сьогодні всім політичним силам, які беруть участь у виборчій компанії, необхідно об'єднатися, а членам виборчих комісій усіх рівнів підписати Кодекс честі, запропонований Партією регіонів", - сказав Янукович.

***

Водночас, як повідомили у прес-службі Київського штабу Блоку Юлії Тимошенко, у Києві підпалили агітаційний намет БЮТ.

Як сказано у повідомленні, близько першої години дня 9 лютого у Дніпровському районі столиці, біля Ленінградської площі, до агітнамету підійшов чоловік. "Спочатку він намагався активно спілкуватися з агітаторами, однак потім відійшов за намет і підпалив його. Невідомий утік у бік проспекту Гагаріна", - повідомляє прес-служба.

Штаб БЮТ у Дніпровському районі звернувся до міліції за фактом підпалу. На місці події правоохоронці знайшли пляшку з невідомою рідиною. Слідство триває.

“Це перший випадок підпалу агітаційного намету. Те, що сталося сьогодні, лише підкреслює, наскільки жорстка боротьба розгорнулася у Києві, і демонструє, на які технології здатні наші політичні конкуренти”, - відзначає прес-служба.

УНІАН, Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування