Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин натисне на Єханурова, щоб захистити штурвал

Субота, 11 лютого 2006, 12:46

Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявляє, що до парламенту ще не надійшла державна програма економічного і соціального розвитку України на 2006 рік, яку Кабінет міністрів обіцяв передати в четвер.

"Документ Верховна Рада не одержала, але ми будемо наполягати, щоб цей документ був у Верховній Раді", - сказав Литвин на прес-конференції в суботу в Черкасах.

Спікер відзначив, що після затвердження програми парламент зможе почати працювати над змінами до бюджету.

Литвин підкреслив, що необхідно "мати якусь перспективу, щоб державний штурвал не крутили всі, кому захочеться".

Як повідомлялося, 20 січня Кабінет міністрів направив до Верховної Ради основні напрямки урядової політики в економічній і соціальній сфері на нинішній рік.

6 лютого Литвин запропонував Кабінету міністрів розробити і подати на затвердження в парламент державну програму економічного і соціального розвитку України на 2006 рік.

Спікер відзначив, що прийняття постанови Кабміну не відповідає вимогам закону про державне прогнозування і розробку програм економічного і соціального розвитку.

"Така постанова не може розглядатися Верховною Радою як документ, що є альтернативою державній програмі економічного і соціального розвитку України на 2006 рік", - відзначає спікер.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...