Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенка, Єханурова й Луценка кличуть у телевізор

Субота, 11 лютого 2006, 14:33

Спікер Володимир Литвин готовий взяти участь в передвиборчих теледебатах, в тому числі і з президентом Віктором Ющенком, і з прем’єром Юрієм Єхануровим.

Відповідаючи на прес-конференції в Черкасах на запитання, чи братиме він участь у дебатах Литвин зауважив, що перед виборами необхідно використовувати будь-які можливості. "Питання лише в тому де, коли і з ким", - сказав він.

Литвин розповів журналістам, що вже пропонував вищим посадовим особам держави зустрітись у прямому телеефірі, щоб обговорити ту чи іншу ситуацію, якщо погляди на неї не збігаються.

"Ми публічно обмінюємося репліками через телеекрани, а не своїми позиціями", - сказав Литвин, уточнивши, що пропонував це і Ющенку, і Єханурову.

Він підкреслив, що готовий провести ці дебати в будь-якому місці, "без будь-якої підготовки, без будь-яких папірців, дивлячись вічі в вічі".

"Я не хотів би, щоб ми перекрикувались через канали хто вищий, хто старший. Я хотів би, щоб у нас була зрозуміла лінія, щоб ми працювали в єдиній команді – ім’я якої Україна", - наголосив спікер.

Крім того, в ході прес-конференції Литвин заперечив, що спеціально для його приїзду відключили світлофори у Черкаській області. Він підкреслив, що не давав відповідного розпорядження, а навпаки просив, щоб нічого не перекривали.

В той же час, голова Рівненської облдержадміністрації Василь Червоній, який очолює список кандидатів у депутати облради від блоку Костенка-Плюща, через ЗМІ викликав на теледебати у прямому ефірі міністра внутрішніх справ Юрія Луценка та голову Рівненської міської організації партії "Народний Союз Наша Україна" Віктора Матчука.

Червоній критикує Луценка, який займає другу позицію у партійному списку СПУ до облради, за кадрову політику МВС щодо керівництва УМВС України в Рівненській області, за те, що місцева міліція недостатньо працює над розкриттям і профілактикою злочинів.

Рівненська обласна державна телерадіокомпанія уже заявила про готовність надати ефірний час для теледебатів Червонія з його опонентами.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування