Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко здалася одеситам ангелом

Субота, 11 лютого 2006, 17:28

Одеський Центр реабілітації дітей-інвалідів нагородив лідера БЮТ Юлію Тимошенко почесним знаком "Ангел милосердя".

Як передає УНІАН, цю нагороду вручив їй під час відвідання українського Центру реабілітації дітей-інвалідів керівник цієї відомої дитячої установи Борис Литвак.

"Цей знак вручається за рішенням ради засновників і колективу установи за внесок у справу збереження життя дітей і розвиток дитячого реабілітаційного центру", - сказав Литвак.

Реклама:

Він також пообіцяв гості голосувати за очолювану нею політичну силу на виборах у парламент.

У свою чергу Тимошенко зазначила, що після екскурсії по Центру вона не хоче говорити про політику. Вона висловила жаль, що "держава вкрай мало приділяє уваги сім'ям, де ростуть діти з обмеженими фізичними можливостями".

Вона нагадала, що "БЮТ подала до парламенту законопроект, який передбачає щомісячну виплату з бюджету 2 тис. грн. таким сім'ям".

ВІДЕО ДНЯ

Тимошенко завершила дводенний агітаційний візит у Одеську область, в ході якого вона взяла участь у всеукраїнському форумі представників середнього і малого бізнесу "Ділова ініціатива, – справедлива країна", провела зустрічі з мером Одеси Едуардом Гурвіцем, виступила на багатотисячних передвиборних мітингах в портових містах Іллічівську і Білгород-Дністровському, а також в прямому ефірі популярної телекомпанії "РІАК".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування