Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Інтереси "Привата" у НЗФ лобіював хтось інший?

Понеділок, 13 лютого 2006, 13:18

Печерський райсуд Києва визнав недійсними заяви глави Фонду держмайна про те, що заступник міністра промполітики Сергій Грищенко лобіював інтереси групи "Приват" щодо ВАТ "Нікопольський завод феросплавів".

Своїм рішенням суд також зобов'язав спростувати, як недостовірну, цю інформацію, розповсюджену у вересні минулого року в ефірі ТРК "Ера", передає Обком з посиланням на Уніан.

Як повідомив Грищенко, своїм рішенням від 13 лютого, суд також зобов'язав ТРК "Ера" надати йому ефір для оприлюднення своєї позиції щодо подій навколо "Нікопольського заводу феросплавів".

У той же час, суд відмовився задовольнити вимогу Грищенка про відшкодування морального збитку в розмірі 1 грн.

2 вересня 2005 року Семенюк в ефірі "Радіо "Ера" заявила, що Грищенко під час конфлікту навколо НЗФ лобіював інтереси групи "Приват" і безпосередньо контактував з її співвласником Ігорем Коломойським.

Семенюк також заявила, що Грищенко перевищив свої службові повноваження, зареєструвавшись на зборах акціонерів НЗФ 30 серпня 2005 року.

У свою чергу Грищенко заявив, що зустрічався з Коломойським "один раз у житті - перший і останній раз, коли йшла мова про метзавод ім. Петровського".

"Семенюк має або спростувати, або довести, що я їздив в одній машині з Коломойським", - додав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування