Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко не відбріхуватиметься про паспорт

Понеділок, 13 лютого 2006, 13:48

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко спростовує інформацію про існування в нього паспорту громадянина Ізраїлю.

"У даному випадку ми маємо справу з початком кампанії з дискредитації МВС та її керівника. Ми маємо справу з серією грубих фальшивок, аби народ подумав, що диму без вогню не буває", - сказав Луценко на прес-конференції в понеділок.

"Відбріхуватися кожен раз не збираюсь, спростовувати цю інформацію буду, але без особливої помпи", - сказав Луценко на прес-конференції в понеділок.

Він також відзначив, що у копії начебто його "паспорту", яка була розміщена на одному з Інтернет-сайтів, містяться орфографічні і граматичні помилки.

"Друкувати ізраїльський паспорт з п’ятьма помилками на івриті... Це примітивно навіть для сайту", - зазначив він.

На питання, чи правдивою є інформація про те, що до вироблення цього "паспорту" мали відношення працівники Донецької облради, Луценко відповів:

"Я підозрюю, що він (паспорт) має відношення до іншої облради. Не думаю, що донецькі такі експерти з івриту".

Водночас керівник Нацбюро Інтерполу Кирило Куликов, присутній на цій прес-конференції зазначив, що має офіційну відповідь ізраїльського посольства, що Луценко не має громадянства цієї країни.

Крім того, Куликов наголосив, що генерал Олексій Пукач, підозрюваний у вбивстві Георгія Гонгадзе перебуває в розшуку по лінії Інтерполу.

"Пукач і Бакай – це на сьогодні червоні картки, і вони були незмінні весь цей час", - сказав Куликов.

За його словами, в МВС та Інтерполу є оперативні дані про те, що Олексій Пукач може знаходитись як в Ізраїлі, так і в Росії або США.

"Але це лише оперативні дані", - підкреслив Куликов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...