Янукович боїться зійти з магістралі

Понеділок, 13 лютого 2006, 15:53

Прихильники Партії регіонів констатують кризу державності в Україні внаслідок системних помилок влади в управлінні всіма сферами життєдіяльності держави.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, такий висновок зробили учасники громадських слухань "Стратегія економічного розвитку України, розроблена Партією регіонів - реальний шлях подолання кризи та повернення до прискореного розвитку країни".

"Системні помилки влади в управлінні економікою і соціальною сферою призвели не просто до драматичної втрати темпів розвитку країни, а й на повний зріст поставили перед суспільством загрозу кризи, подібної до тієї, що у 1994-1996 роках зіштовхнула Україну з європейської цивілізаційної магістралі на манівці виживання країн "третього світу", – відзначається у зверненні учасників громадських слухань.

Прихильники Партії регіонів вважають, що навколо подолання такої кризи, приведення до влади фахового, відповідального, патріотичного уряду мають об’єднатися всі державницькі конструктивні сили, попри політичну конкуренцію в ході передвиборчої кампанії.

На думку учасників слухань, запропонована Партією регіонів стратегія економічного розвитку України дає обґрунтовану, виважену відповідь на виклики, що постали перед українською державою.

"Ми звертаємося до всіх суб’єктів громадянського суспільства в Україні, до влади, до парламентарів з пропозицією консолідувати зусилля навколо негайного впровадження антикризової програми та законодавчого ухвалення Стратегії економічного розвитку України після всебічного загальнонаціонального обговорення", - підкреслюється у зверненні.

У прес-службі також повідомили, що у слуханнях взяли участь керівники промислових підприємств, бізнес-асоціацій, науковці, економічні експерти.

Як відомо, раніше "Наша Україна" звернулася з вимогою до ПР оприлюднити свою програму соціального розвитку.

"Рекламні ролики про наявність власної стратегії розвитку мають підкріплюватися реальними справами", - йшлося в зверненні "Нашої України".

"Жодних позитивів і користі для України в діяльності Партії регіонів та її представників ми не бачили. По-грабіжницьки, за безцінь привласнену в роки режиму Кучми-Медведчука-Януковича "Криворіжсталь" саме наша команда повернула в держвласність і провела чесний і прозорий конкурс, від якого виграла країна", - говорилось в заяві.

"Позицію Партії регіонів у газовій, м’ясній та молочній війні ми розцінюємо як зраду національних інтересів. Свій виборчий тур Янукович починав не з України, а з Красноярська. Як і в період президентської кампанії – він і далі їздить на килим до російських патронів за "інструкціями", що нам дає підстави вважати "Регіони" виразником інтересів Російської Федерації в Україні", - наголошували "нашоукраїнці".

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News