Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справжня "Еліта-Центр" допоможе ошуканим

Понеділок, 13 лютого 2006, 16:36

Гендиректор і засновник фінансово-будівельної групи "Еліта-Центр" Ігор Циганок готовий підтримати обманутих інвесторів, що вклали кошти в будівництво житлових будинків групою будівельних компаній з однойменною назвою.

"Оскільки постраждав імідж нашої компанії, яка не має ніякого відношення до махінацій ТОВ НДЦ "Прогрес", яка скористалась брендом нашої фірми для обману інвесторів, я готовий підтримати постраждалих людей", - повідомив у понеділок Циганок.

За словами гендиректора "Еліта-Центр", план по виходу з кризової ситуації, що склалася навколо будівництва будинків у Києві по вул. Отто Шмідта 34-42, розроблений ним разом з ініціативною групою фізичних осіб - інвесторів будівництва, він відправив на ім'я мера Олександра Омельченко вже в понеділок.

"Запропонований нами план допоможе не тільки вирішити проблеми киян-інвесторів, а дозволить уникнути прогнозованого краху ринку первинного будівництва через втрату довіри громадян до компаній-забудовників", - вважає Циганок.

У плані й пропозиціях говориться про необхідність добудови і здачі в експлуатацію житлових будинків.

Для цього, зокрема, інвестори пропонують створити спеціальну робочу комісію Київради, єдиний реєстр власників майнових прав на квартири в зазначених будинках, переоформити договори на будівництво.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування