Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" звинувачує Януковича у "церковному" адмінресурсі

Понеділок, 13 лютого 2006, 16:40

Блок "Наша Україна" виступає проти використовування "церковного адмінресурсу" лідером Партії регіонів Віктором Януковичем.

Про це заявив керівник виборчої кампанії “Нашої України” в Запорізькій області Юрій Артеменко, повідомляє прес-служба Блоку.

“Проводити політичну агітацію у церкві – неприпустимо і неетично. То ж як після цього він (Янукович) може говорити про незастосування адмінресурсу у владі, якщо сам не гребує користуватися навіть церковним адмінресурсом?”, - запитав він.

За словами Артеменка, у “Нашій Україні”, "не розділяють людей на російськомовних та україномовних, на представників тієї чи іншої релігії, на багатих чи бідних".

"Я пишаюся тим, що у запорізьких списках кандидатів до рад різного рівня є, зокрема, представники і Московського патріархату, і Київського. Ми пишаємося тим, що ці різні за віросповіданням чи приналежністю до церковних конфесій люди, перебуваючи у Блоці “Наша Україна”, відкинули всі ймовірні суперечності та борються за майбутнє єдиної України", – наголосив Артеменко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...