Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підприємства людей Тимошенко і Януковича виставляють на продаж

Понеділок, 13 лютого 2006, 19:14

Фонд держмайна подав у Кабінет міністрів на затвердження перелік додаткових підприємств, продаж акцій яких дозволить забезпечити заплановане надходження коштів у 2006 році.

Про це повідомили у ФДМ в понеділок, передає "Інтерфакс-Україна".

ФДМ пропонує в 2006 році виставити на продаж "Лугансктепловоз", "Сумихімпром", "Украгромашінвест", СГПП "Об'єднання Азот", ВАТ "Київський мотоциклетний завод", ВАТ "Росава", ГАХК "Укрпапірпром" та ін.

Як відзначив співрозмовник агентства, у випадку ухвалення рішення про продаж закріплених у додатковому переліку об'єктів, ФДМ планує виручити від їхнього продажу 5851,8 млн. грн. при номінальній вартості 256,88 млн. грн.

Як уточнив співрозмовник агентства, даний перелік є доповненням до раніше затвердженого Кабміном переліку з 518 підприємств, державні пакети акцій яких планується продати в 2006 році, а також переліку з 25 підприємств, що підлягають підготовці до продажу в 2007 році.

"Лугансктепловоз" донедавна вважався близьким Костянтину Жеваго. Однак після позову Генпрокуратури, він був повернутий у власність держави. "Росава" також контролюється Жеваго. Він балотується за списком БЮТ.

"Сумихімпром" до обрання в парламент очолював Євген Лапін, який зараз балотується за списком Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування