Ющенка кличуть допомогти справі Гонгадзе і прийти в суд

Вівторок, 14 лютого 2006, 09:47

Адвокат Лесі Гонгадзе, матері загиблого журналіста, Андрій Федур стверджує, що свідчення президента Віктора Ющенка у суді можуть допомогти розслідуванню цієї справи.

За словами Федура, на плівках Мельниченка є один запис, "де відбувається розмова між двома суб'єктами; вони говорять про Гонгадзе, а через дві хвилини один зі співрозмовників уже розмовляє нібито з Віктором Ющенком".

"Якщо президент прийде до суду та підтвердить, що така розмова була, ми істотно просуваємося в розслідуванні справи — значить, і попередня бесіда була в реальному часі", - сказав він в інтерв'ю "Фактам".

За словами Федура, після того, як Ющенко дасть свідчення, проблем з викликом до суду інших високопоставлених чиновників надалі не виникатиме.

На питання, чи з'явиться до суду екс-майор Держохорони Микола Мельниченко, він відповів:

"Мельниченко особисто завірив мене в тому, що, якщо суд ухвалить таке рішення, то він відповість на всі питання, які мене цікавлять".

Федур також висловив думку, що суд у справі Гонгадзе – це "спеціально зрежисований скандал".

"Моє особисте бачення полягає у тому, що в такий спосіб хочуть дискредитувати президента, який зробив заяву, що це буде максимально відкритий процес", - відзначив він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...