Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойському дозволили законно претендувати на "1+1"

Вівторок, 14 лютого 2006, 09:54

"Студії 1+1" не вдалося опротестувати рішення Печерського суду, що задовольнив вимогу власника групи "Приват" Ігоря Коломойського не вносити зміни до реєстру власників телеканалу.

Про це пише газета "Дело".

У понеділок Апеляційний суд Києва відхилив апеляційну скаргу "Студії 1+1". Таким чином, у силі залишається вимога Коломойського визнати його право власності на 70% телеканалу, відзначає газета.

"Саме засідання апеляційного суду проходило напружено. До його початку в залі зібралося десять захисників каналу. Через 15 хвилин суд видалив двох представників "Інтермедіа" (якій належить 30% акцій телеканалу). Першим зал довелося залишити адвокату Олегу Макарову", - пише "Дело".

Макаров намагався опротестувати рішення суду продовжувати розгляд справи, незважаючи на відсутність одного з представників "Інтермедіа" Карлоса Зігера, якому, за словами адвоката Сергія Власенка, не було вручено відповідне повідомлення.

У той же час, на думку суду, Макаров, який заявляв, що представники правоохоронних органів заважали йому потрапити до зали суду, "свідомо перешкоджав проведенню засідання".

Суддя також попередила адвоката Власенка і представника "Інтермедіа" Оксану Войнаровську про те, що вони заважають проведенню засідання. Останні висловили протест через те, що суд обмежує їх у часі для дачі пояснень.

На думку Власенка, "суд перетворився у фарс і шоу".

"Це рішення судді викликане впливом позасудових факторів. Зважаючи на все, це викликано бажанням суду заслухати цю справу за будь-яких умов з порушенням Цивільно-процесуального кодексу", - відзначив Власенко.

У свою чергу, представник Ігоря Коломойського Карташов вважає, що "опоненти демонструють явну неповагу до суду" і навмисне затягують справу.

"Може, до виборів тягнуть", - припустив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування