Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз впевнений, що без нього нічого не вийде

Вівторок, 14 лютого 2006, 13:39

Лідер СПУ Олександр Мороз вважає, що після виборів до парламенту 26 березня помаранчеві сили не зможуть самостійно створити коаліцію.

"У будь-якому випадку ті сили, які прийдуть до влади і створюватимуть коаліцію, повинні будуть рахуватися з нами", - зазначив Мороз.

Він нагадав, що соціалісти не входили і не входять до складу помаранчевих, а на президентських виборах 2004 року підтримали Ющенка на конкретних умовах, зокрема, знищення колишнього режиму, проведення конституційної реформи.

"Толерантніше, ніж наша партія, до президента ніхто не відноситься. Хоча ми відверто критикуємо його, коли він припускається помилок," – наголосив Мороз, слова якого наводить прес-служба СПУ.

Щодо позиції та критики влади блоком "Не ТАК!" Олександр Мороз зауважив: "Ця партія сходить з політичної арени. Тому їм, якимось чином потрібно себе позиціонувати ті сорок днів, коли про них ще будуть згадувати".

Раніше Мороз заявляв про необхідність створення коаліції помаранчевих сил після виборів, а також відкидав можливість створення такої коаліції до 26 березня.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування