Семенюк не наживалася на "Криворіжсталі"

Вівторок, 14 лютого 2006, 14:58

Дарницький суд зобов’язав члена фракції Народної партії Олега Зарубінського спростувати поширену ним неправдиву інформацію щодо діяльності Голови ФДМУ Валентини Семенюк.

Таке рішення виніс суд 14 лютого 2006 року, повідомляє прес-служба СПУ.

Зарубінський має спростувати інформацію протягом тижня, з дня оголошення рішення, а також відшкодувати на користь Семенюк 5 000 гривень.

За словами представника Валентини Семенюк у суді, Ярослава Романчука, в ході десяти судових засідань Олег Зарубінський визнав факт поширення неправдивої інформації, але наполягав, що користувався при цьому офіційними джерелами, хоча не надав суду жодних підтверджуючих документів щодо достовірності цієї інформації.

"Народний депутат навіть не зміг пригадати назву тих чотирьох фірм, діяльність яких, за його словами, контролює Голова ФДМУ", - говориться у повідомленні.

Як повідомила Валентина Семенюк, суму моральної шкоди в розмірі 5 000 гривень вона вирішила перерахувати Дитячому будинку "Оранта" м. Дрогобича Львівської області.

15 жовтня 2005 року Зарубінський на прес-конференції у м. Вінниця звинуватив Голову ФДМУ Валентину Семенюк в тому, що вона нібито контролює діяльність 4-х фірм, пов’язаних з діяльністю "Криворіжсталі".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News