Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" попередила Литвина, що "до Петра" його ніхто не запрошував

Вівторок, 14 лютого 2006, 19:37

Виборчий блок "Наша Україна", Блок Юлії Тимошенко, СПУ, "Громадський блок "ПОРА-ПРП" і Український народний блок Костенка і Плюща до кінця тижня підпишуть угоду про створення коаліції.

Про це заявив керівник юридичної служби блоку "Наша Україна" Роман Зварич у вівторок, повідомляє УНІАН.

"Поки що стан здоров'я окремих учасників цього процесу не дозволяє підписати цю угоду", - сказав Зварич.

Він також повідомив, що кількість учасників угоди про створення урядової коаліції після парламентських виборів не збільшиться.

Зварич також висловив нерозуміння заяви лідера Народного блоку Володимира Литвина про те, що він ніколи не підпише жодного договору про створення урядової коаліції до виборів.

"Такі речі можна говорити тільки тоді, коли тебе хтось запросив, а ти гордо відмовляєшся. Виходить така аналогія: один сусід говорить іншому: "я не піду в гості до Петра", а питання в тому, чи Петро запрошував його в гості?", - сказав Зварич.

Як відомо, раніше голова Політради “Нашої України” Роман Безсмертний надіслав проект коаліційного договору виборчим блокам “ПОРА-ПРП”, БЮТ, Українському народному блоку Костенка-Плюща і Соціалістичної партії України.

У проекті коаліційного договору міститься пропозиція визначитися з пріоритетами щодо представництва даних політичних сил у складі Кабінету Міністрів, керівництві Верховної Ради і комітетів Верховної Ради.

Водночас другий номер БЮТ Олександр Турчинов висловив сумнів щодо підписання угоди про створення коаліції "помаранчевих" сил у майбутньому парламенті до виборів.

"Я маю сумнів щодо цього і я думаю, що до парламентських виборів така угода не буде підписана", - сказав він в ефірі телеканалу "Тоніс".

"Але ми приречені на союз", - додав Турчинов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування