Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЛУЦЕНКО ЗНАЙШОВ ЩЕ ОДНОГО "ВТІКАЧА" У МОСКВІ

Середа, 15 лютого 2006, 10:05

Міністерство внутрішніх справ встановило місцезнаходження колишнього начальника Управління МВС у Закарпатській області Василя Варцаби в Москві.

Про це міністр внутрішніх справ Юрій Луценко повідомив в інтерв'ю журналу "Власть денег", повідомляє Обком з посиланням на "Українські новини".

"Пан Варцаба, колишній керівник Закарпатської міліції, що розшукується прокуратурою України, живе на квартирі одного з московських міліціонерів", - повідомив він.

Разом з тим, Луценко відмовився повідомити більш детальну інформацію про місцезнаходження Варцаби, а також інших розшукуваних фігурантів кримінальних справ.

"Давайте я не буду давати всій громадськості адреси, оскільки в наших "утікачів" буде гостей більше, ніж зможе прогодувати навіть (екс-керівник Держуправління справами) Ігор Бакай", - відзначив міністр.

Він підкреслив, що російська міліція не сприяє затриманню колишніх українських чиновників, які ховаються в Росії.

"Пана Бакая охороняють підрозділи російської міліції, пан (колишній мер Одеси, Руслан) Боделан офіційно працює у пітерському порту. На жаль, ці фігури є "недоторканними" для російських колег", - відзначив Луценко.

Раніше Луценко звинуватив МВС Росії в ініціюванні зняття Варцаби з міжнародного розшуку.

МВС оголосило Варцабу в міжнародний розшук у червні 2005. Розшук оголошено відповідно до рішення, ухваленого Ужгородським районним судом за постановою Генпрокуратури.

Варцаба звинувачується в низці службових злочинів. Його ім'я значиться у виборчому списку блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" на вибори до Верховної Ради.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування