Єхануров передав Януковичу "спасибі" за "підтанцьовку"

Середа, 15 лютого 2006, 12:59

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров запропонував міністру агрополітики Олександру Баранівському подякувати Партії регіонів за участь у врегулюванні м'ясо-молочного конфлікту.

Про це Єхануров сказав, реагуючи на доповідь Баранівского перед початком засідання уряду в середу.

Баранівський відзначив, що за інформацією, що він одержав від української делегації, яка знаходиться на переговорах у Москві, проблема незабаром буде знята.

При цьому міністр підкреслив, що "окремі політичні сили почали спекулювати на цій темі, і з'являються сюжети по окремих політичних силах, що вони зустрілися з окремими політичними силами Росії і, бачите, вирішили або вирішують відповідну проблему".

Єхануров на це відповів: "Якщо вже з'явилися там ці люди, виходить, ви вже десь на межі вирішення питання. Якби у вас все було погано, то їх би там і близько нікого не було, а ви б одержали критику в парламенті. Так що усе в порядку. Ви як член уряду повинні сказати: "Я щиро вдячний за створення тла, "за підтанцьовку" .

Тим часом, Партія регіонів заявляє про свою ключову роль у процесі підписання протоколу між Міністерством агрополітики України та Мінсільгоспом Росії.

У середу на прес-конференції народний депутат Віктор Слаута повідомив, що представники ПР у понеділок їздили до Росії та зустрічалися з представниками партії "Єдина Росія", а також з міністром сільського господарства Росії.

"Поїхали, підштовхнули в шию ледарів", - сказав Слаута. При цьому політик не уточнив, кого саме він мав на увазі, і поскаржився, що йому, як екс-міністру аграрної політики, навіть "в опозиції відпочити не дають".

За словами Слаути, м'ясо-молочна криза почалася ще в квітні 2005 року, із приходом "помаранчевої" команди до влади наприкінці 2004 року.

Він підкреслив, що нібито Росія неодноразово зверталася відтоді до України, щоб та навела порядок у м'ясо-молочній галузі.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News