Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна має європейські проблеми

Середа, 15 лютого 2006, 21:09

Доповідач ПАРЄ по Україні Ханне Северінсен вважає, що за рік правління президента Віктора Ющенка Україна змінилась на краще.

"Я бачу країну, яка дуже відрізняється, бо зараз є ЗМІ. Люди знають, що в країні відбувається", - сказала Северінсен в ефірі 5 каналу в середу ввечері.

"Журналісти почали говорити про різні речі, про те, що відбувається... Все відбувається в нормальній вільній атмосфері. Я вважаю це великим надбанням України", - додала вона.

Вона також зазначила, що знає, що деякі люди розчарувалися ситуацією в Україні, "бо вони думали, що багато проблем будуть вирішені, і сталося так, що багато проблем залишились".

"Але знаєте, прийти до влади і намагатись змінити все суспільство - це нелегко. Я бачила таку ситуацію в Польщі, в державах Балтії. Не легко змінити всю країну, цей процес тривалий, він займає час", - зазначила Северінсен.

Вона також визнала, що маючи велику кількість партій в парламенті, проблемним питанням буде створення уряду. "Ми будемо бачити проблеми, які бачимо в інших країнах - партій багато, і як вони будуть формувати уряд. В моїй країні це теж є проблемою", - сказала вона.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...