Тимошенко любила "хлопчика Гришу", а заміж вийшла за поліглота

Четвер, 16 лютого 2006, 09:59

Першим коханням дочки Юлії Тимошенко Євгенії Карр був "хлопчик з дитячого садочку на ім'я Гриша".

"Зараз важко згадати. По-моєму, я подарувала йому свою іграшку", - відповіла Карр на питання газети "Сегодня" про прояв своїх почуттів.

За словами дочки Тимошенко, потім, "до Шона, в неї більше любові не було". "Тільки Шон перевернув моє життя. Спочатку він вразив мене своєю зовнішністю, а потім своїм внутрішнім світом", - зізналася вона.

На питання, якою мовою молоді вимовляють слова любові, Карр заявила: "І англійською, і російською, і українською, і іспанською, і французькою. У нас родина поліглотів".

За словами Тимошенко-молодшої, "батьки їй одразу сказали, якщо ти його (Шона Карра) любиш, виходить, живи з ним". "Мені так подобається, як вони з мамою спілкуються. До речі, англійською. Вони одне в одного цікавляться справами", - додала вона.

На питання, чи обговорює дочка Тимошенко з мамою свої любовні і сексуальні проблеми, вона зізналася: "Звичайно, це дуже добре, коли батьки з дітьми такі питання обговорюють. У мене від моєї мами немає секретів".

Про сімейний бізнес Карр повідомила, що "бізнес є в Шона, він гроші заробляє, музикою". "А я просто йому допомагаю в організації концертів. Ми плануємо ще зайнятися екологічно чистим бізнесом", - зауважила вона, але не уточнила, яким саме.

"А раніше, поки я не зустріла Шона, я займалася просуванням українського ручного прикладного мистецтва в Англії. Я возила на англійські виставки рушники, вишиванки і так далі", - додала Тимошенко-молодша.

За словами видання, із сімейством Карр вони зустрілися на вечірці, присвяченій Дню святого Валентина, що організувала для київської молоді їхня мама і теща Юлія Тимошенко.

"Паті пройшло в одному з ангарів в "Експо Плаза" на Нивках, куди Леді Ю під'їхала на своєму "Мерседесі" з номером "061". Вона була одягнена в білу шубу, білий светр із символікою її блоку та блакитні джинси", - пише "Сегодня".

"Звичної коси на голові не було, замість неї - розпущене хвилясте волосся ("мені як жінці просто іноді хочеться змінювати зачіску")", - додає видання.

У той же час дочка Тимошенко була одягнена "у чорні лосини, чорну зі складками спідницю, рожевий реглан, сірий капелюх, чорні чоботи на високій шпильці, довге розпущене волосся спадало на плечі".

На думку автора статті, Тимошенко-молодша "скоріше справляє враження дівчинки-підлітка ("десятикласниці"), а не "світської левиці", голос у неї дуже високий, майже фальцет.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News