Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Справу Гонгадзе перенесли через експерта з таємності

Четвер, 16 лютого 2006, 14:52

Судове слухання у справі про вбивство Георгія Гонгадзе перенесено на невизначений термін.

Згідно з рішенням суду, причиною стала відсутність висновків державного експерта з питань таємності щодо ступіню таємності матеріалів справи.

Рибачук сходив на еротичну комедію від Литвина

За словами головуючої на процесі судді Ірини Григор'євої, надалі до слухань можуть бути допущені журналісти, за винятком засідань, на яких розглядатимуться документи затверджені експертом як таємні.

Водночас за словами адвоката Лесі Гонгадзе Андрія Федура, "не зрозуміло, чому питання щодо таємності інформації виникло саме зараз".

"Адже це потрібно було зробити навіть до того часу поки сторони у процесі отримали дозвіл на ознайомлення з матеріалами справи і однозначно - до передачі справи до суду", - зауважив Федур.

У свою чергу адвокат Мирослави Гонгадзе Валентина Теличенко вважає, що "таке рішення знову призведе до затягування процесу, адже експерт буде визначати таємність інформації щонайменше два тижні".

Таким чином суд частково задовольнив клопотання Федура щодо відновлення гласності процесу.

У той же час суд не виніс рішення по іншому його клопотанню щодо надання дозволу на ознайомлення з листом державного експерта з питань таємності, який надійшов у перерві між слуханнями.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...