Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Судимі депутати не хочуть потішити Луценка

Четвер, 16 лютого 2006, 17:37

Жоден з кандидатів у депутати, які, за інформацією МВС, мають непогашену судимість за навмисні злочини, не подав до ЦВК заяви про зняття їх з регістрації.

Про це повідомив голова ЦВК Ярослав Давидович у четвер журналістам у Києві.

"До нас не надходило таких заяв, хоча в деяких ЗМІ з'являлася інформація про те, що хтось з них збирається це зробити", – сказав Давидович.

Він також повідомив, що в комісію звернулися деякі політичні партії з проханням надати більш повну інформацію про своїх кандидатів у депутати, які мають проблеми з виборчим законодавством.

Як повідомлялося, 15 лютого Давидович сказав, що ЦВК має намір скасувати реєстрацію 10 кандидатів у депутати від 9 політичних сил через їхню непогашену судимість.

Голова ЦВК уточнив, що мова йде про кандидата від "Опозиційного блоку "НЕ ТАК!", включеного в список під №266, від Блоку Наталії Вітренко "Народна опозиція" – №64, від Блоку Лазаренка №93 і №119, Блоку Юрія Кармазіна – №95, від блоку "Держава – "Трудовий союз" – №86, блоку "За Союз" – №93, Блоку народно-демократичних партій – №445, політичної партії "Нова сила" – №161 і Всеукраїнського об'єднання "Свобода" – №70.

У виборчому списку блоку "НЕ ТАК!", опублікованому на сайті ЦВК, під №266 значиться Володимир Довбиш; у Блоці Вітренко під №64 йде Василь Дзюба (тимчасово не працює); у Блоці Лазаренка під №93 – Іван Горобець (приватний підприємець) під №119 – Віталій Поліщук (приватний підприємець); у Блоці Юрія Кармазіна під №95 – Олександр Левадний (заступник директора ТОВ "Мелітопольский ринок").

У блоці "Держава – "Трудовий союз" під №86 йде Олександр Юдько; у блоці "За Союз" під №93 – Олег Фортуна (тимчасово не працює); у Блоці народно-демократичних партій під №445 – В'ячеслав Сабков (директор приватної фірми "Вікторія-Альфа"); у партії "Нова сила" під №161 – Тарас Войтик; у списку Всеукраїнського об'єднання "Свобода" під №70 – Віктор Хабовський.
УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування