Міліція впіймала гендиректора будівельної піраміди

П'ятниця, 17 лютого 2006, 10:39

Міліція Києва затримала гендиректора фінансово-будівельної компанії "Еліта-Центр" (Київ) Ігоря Циганка за підозрою в шахрайстві з житлом.

Про це Українським Новинам повідомили в прес-службі Міністерства внутрішніх справ у Києві.

Циганок затриманий 14 лютого, і в п'ятницю до обіду його планують допровадити до суду, зазначив начальник прес-служби Володимир Поліщук.

З його слів, слідство за справою про шахрайство з житлом просувається, на цей момент арештовано близько 1,5 млн. гривень із рахунків компаній, що входять до групи компаній "Еліта-Центр".

Як повідомляло агентство, раніше Циганок заявляв про незаконне використання бренду "Еліта-Центр" групою шахраїв для залучення коштів інвесторів.

Міліція оголосила в міжнародний розшук Олександра Волконського й Олега Шестака, які нібито є організаторами афери при будівництві житла компанією "Еліта-Центр" і зникли з грішми.

Комісія Київської міської адміністрації перевіряє факти діяльності "Еліта-центр" і планує до 21 лютого завершити розслідування.

Міліція Києва порушила кримінальну справу за фактом шахрайства й затримала бухгалтера компанії.

Про шахрайство стало відомо на початку лютого, коли комітет інвесторів інвестиційно-будівельної групи "Еліта-Центр" заявив про розкрадання керівництвом компанії понад 100 млн. доларів, інвестованих у будівництво житла "Елітою-Центр".

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...