ПОМАРАНЧЕВІ ДОМОВИЛИСЬ, ХТО БУДЕ ПРЕМ'ЄРОМ

П'ятниця, 17 лютого 2006, 12:15

Проект договору між "Нашою Україною", Блоком Юлії Тимошенко і Соцпартією про створення коаліції в майбутньому парламенті вже підготовлено.

Про це сказав лідер парламентської фракції "Нашої України" Микола Мартиненко в інтерв'ю "Столичным новостям".

"Консультації не припиняються, підготовлено проект договору між "Нашою Україною", БЮТ і Соцпартією", - сказав він.

За словами Мартиненка, погоджено також "один із ключових моментів: уряд очолить представник тієї сили, яка набере більше голосів, ніж інші учасники коаліції".

"Потрібно подолати кілька розбіжностей. Головна з них стосується визнання ролі лідера майбутньої коаліції за президентом Віктором Ющенком. На наш погляд, цей пункт логічний і принциповий. Адже всі сили, що беруть участь у переговорах, підтримали Ющенка на президентських виборах", - сказав він.

Говорячи про переговорний процес, Мартиненко розповів, що "деяких переговорників доводилося вмовляти, як примхливих дівчат".

"Переговори йдуть у нормальній робочій обстановці, але з'являються зразки найбруднішого чорного піару. І вони носять всі ознаки "творчості" штабу одного з учасників переговорів", - сказав він.

Коментуючи заяви представників БЮТ про те, що "Наша Україна" використовує проти них "чорний піар", Мартиненко зазначив, що в "Нашої України" — "тільки помаранчевий піар, а БЮТ, на жаль, не вперше звинувачує інших у своїх власних гріхах".

"Наприклад, раніше відомий як політолог, а нині 50-й номер у списку БЮТ професор Володимир Полохало звинуватив соціологів, які фіксують падіння рейтингу БЮТ, у війні проти цієї політичної сили. Залишилося тільки звинуватити український народ у тому, що він безсердечний до БЮТ", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування