За компромат на Омельченка пропонують мільйон

П'ятниця, 17 лютого 2006, 18:00

Депутат Леонід Черновецький запропонував 1 млн. грн. за докази корупційних зв'язків управління столиці та "Еліта-Центру".

"Сфера будівництва - дуже криміналізована. У Києві ніхто просто так не одержує земельних ділянок під будівництво", - зазначив депутат.

"Тому я готовий заплатити такі гроші з особистих коштів, щоб допомогти слідству і з'ясувати причину, подібних "Еліта-Центр", афер, коли виділені під будівництво землі одержують шляхом хабарів посадовим особам", - заявив Черновецький.

Крім винагороди, лідер Блоку Черновецького також пообіцяв майбутньому свідку охорону від можливих переслідувань і захист на всіх рівнях.

"Я вже направив депутатські звернення на ім'я президента, генерального прокурора країни і керівництва МВС для того, щоб жоден документ або показання якого-небудь свідка, про причетність перших осіб столиці до будівельних афер, не були загублені", - повідомив депутат.

За його словами, громадяни країни повинні бути захищені від будь-якого роду шахрайства, і почати боротьбу з цим злом необхідно з Києва.

Черновецький зазначив, що в обманутих інвесторів є можливість повернути свої гроші тільки в тому випадку, коли судовий позов буде спрямований і проти державних органів влади.

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування