Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичі "по-звірячому" розірвали намет "Нашій Україні"

П'ятниця, 17 лютого 2006, 18:24

У Джанкої під час мітингу "Партії Регіонів", що відбувся в рамках візиту Віктора Януковича в Крим, був розгромлений агітаційний намет блоку "Наша Україна" і спалена вся агітаційна література, що знаходилась в ньому.

"Наш намет по-звірячому порвали, спалили всю нашу літературу. На це було дико дивитися", - сказала керівник Джанкойскої організації НСНУ Валентина Руденко, повідомляє прес-служба "Нашої України".

При цьому Руденко висловила здивування з приводу того, що в події, що відбувалися на головній площі Джанкоя, не втрутилися правоохоронці.

"Наші агітатори відійшли. Ми завжди кажемо своїм агітаторам, що їхнє здоров'я і життя дорожче будь-яких наметів і буклетів. Але те, що відбулося, було дуже неприємно", - відзначила Руденко.

Як зазначено в повідомленні, інший агітаційний намет "Нашої України" було "демонстративно перекрито мікроавтобусом" під час проїзду Януковича по вулицях міста.

"Видно, їм уже було все рівно, якими методами діяти - тільки щоб Віктор Федорович, не дай Боже, не помітив нашої символіки. Тоді наші агітатори просто взяли в руки прапори і вийшли на вулицю, щоб дати зрозуміти - у Криму існують і інші політичні сили, і ми мають намір бороти за свою позицію", - зазначила Руденко.

Джанкойські "нашоукраїнці" також повідомили про те, що до них зверталися жителі прилеглих населених пунктів зі скаргами на те, що в день приїзду Януковича в Джанкой для підвозу жителів сіл на мітинг були використані шкільні автобуси.

"Це привело до того, що школярі по закінченні занять були змушені добиратися до будинку самостійно. Єдине, що нас порадувало в цій ситуації - стало ясно, наскільки більше стало в місті наших прихильників у порівнянні з минулим роком", - сказала Руденко.

"Коли громили наш намет, люди відкрито підходили і ставали поруч з нами. Ми самі відчуваємо, як міняється думка людей про нас, як міняється їхнє мислення", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування