Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Черномирдін вчиться сприймати Україну як державу

П'ятниця, 17 лютого 2006, 18:30

Посол Росії в Україні Віктор Черномирдін заявляє, що Росія проти вступу України до НАТО.

"Ми проти вступу України в НАТО", - сказав Черномирдін, підкресливши при цьому, що дане питання є внутрішньою і суверенною справою України.

Він також висловив думку, що Україні не вигідний вступ до НАТО. "Україна більше втратить, ніж здобуде", - зазначив Черномирдін.

За його словами, при вступі країни в Північноатлантичний альянс їй доведеться переходити на стандарти НАТО, що вкрай негативно позначиться на військово-промисловому комплексі держави.

"Є і безліч інших факторів", - додав посол.

У той же час він висловив думку, що відносини між Україною та Росією повинні нормалізуватися: "Я вважаю, що в майбутньому відносини будуть нормальними. Не можуть між Росією й Україною бути серйозні проблеми".

Черномирдін відзначив, що необхідний час для гармонізації законодавств двох країн і створення нормативної бази, що регулює відносини.

"У нас немає проблем з Україною, ні політичних, ні державних. Ми ніколи не жили як дві суверенні держави. Україна взагалі ніколи не була суверенною державою. Зараз нам треба вчитися приймати її як таке", - заявив посол.

РИА Новости

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування